Administrator

Fra wikivendsyssel

Hvis man for brug for hjælp i WikiVendsyssel, så kan man altid kontakte en administrator. Dette kræver dog, at man er oprettet som bruger og logget ind. Hvis ikke man er oprettet som bruger, kan man i stedet skrive til Jesper.helbo@hjoerring.dk og fortælle om sit problem.

Administratorer tager sig af tekniske problemer, som hvordan man kategoriserer en artikel, eller hvordan man lægger et videoklip ind i en artikel. Derudover tager han sig af evt. redaktionelle problemer i artiklerne. Eksempelvis hvis der er tvivl om, hvorvidt nogle oplysninger i en artikel er rigtige. Det er også dem, der behandler eventuelle klager over sprogbrug i artikler. De redaktionelle administrator tager sig også af eventuelle problemer med ophavret og licenser. Så hvis man finder materiale, der kan være underlagt ophavsret eller licens. Må man meget gerne kontakte administratoren, der så vil undersøge om materialet skal fjernes. Artikler som strider imod ophavsret eller licenser vil blive fjernet.

Man kan skrive en mail til administratoren, ved at klikke på hans brugernavn i nedenstående liste; herefter klikker man på feltet email til denne bruger, det findes under Værktøjer i menuen til venstre.

Her kan man sende en mail til administratoren, der så vil forsøge at hjælpe en med det pågældende problem.

  • Tekniske Administratorer

Jesper Helbo