wikivendsyssel:Generelle forbehold

Fra wikivendsyssel

Da WikiVendsyssel er resultatet af mange forskellige brugeres fortløbende redigeringer, vil vi som princip ikke kunne stå inde for samtlige synspunkter og faktuelle påstande, som WikiVendsyssel på ethvert givet tidspunkt måtte indeholde.

Redaktionen vil naturligvis bestræbe sig på at gennemgå al tekst og billedmateriale, der lægges på wiki'en, men dette arbejde tager tid, og da vi i sagens natur ikke er eksperter på alle mulige områder, vil en redaktionel vurdering selvfølgelig ikke fange enhver faktuel fejl. Hvis sådan fejl findes er det selvfølgeligt muligt at rette i artiklerne, eller benytte sig af den pågældende artikels diskussions funktion.


Copyright

På samme måde som vi ikke løbende kan garantere for den absolutte holdbarhed og pålidelighed af indholdet, kan vi heller ikke garantere at nogens ophavsret ikke er blevet krænket under udgivelsen af et givet materiale på WikiVendsyssel.

Vi kræver naturligvis, at bidragydere indhenter tilladelse fra samtlige rettighedshavere, når de benytter materiale, som de ikke selv har eneretten til, men vi har almindeligvis kun brugernes ord for denne afklaring.

Hvis du er den retmæssige ejer og mener, at du har fundet materialer på vores hjemmeside, til hvilke du ikke har givet tilladelse, vil vi selvfølgelig fjerne dem. Dette kan gøres ved at skrive et en administrator og fortælle om hvilken artikel eller billeder, der ikke overholder reglerne om ophavsret. Så vil vi undersøge sagen og fjerne artiklen eller billedet.