Personlige værktøjer

Forside

Fra WikiVendsyssel

Skift til: Navigation, Søgning
Rubjerg Knude fyr 1994, foto: Hunderup Luftfoto

WikiVendsyssel er et brugerdrevet digitalt opslagsværk efter wikipedia princippet, hvor brugerne skriver artikler om forskellige emner fra Vendsyssel. Således at vi sammen efterhånden kan få opbygget et digitalt leksikon om Vendsyssel.

Så hvis man har skrevet nogle artikler eller lignende om Vendsyssel, skal man være velkommen til at lægge dem ind her. Ligeledes er man selvfølgelig også velkommen til at skrive nye artikler samt rette i de eksisterende artikler.

Hvis man får brug for hjælp er der lavet nogle skrivevejledninger til, hvordan man rent praktisk arbejder med artiklerne, og der er oprettet en Facebook gruppe, hvor det også er muligt at spørge om hjælp.

Der er pt. 405 artikler i WikiVendsyssel som I kan finde enten ved hjælp af søgefeltet øverst til højre, eller ved at klikke på Artikler i navigations menuen, så vil der komme en alfabetisk oversigt over samtlige artikler i WikiVendsyssel.

Derudover kan man også søge efter artikler ved hjælp af kategorisøgning. Dette gøres ved at klikke på kategorier under menuen navigation til venstre eller ved at klikke på det her link Kategorier.

Der er bliver desværre oprettet en del falske artikler for tiden, vi er ved at undersøger hvordan vi kan forhindre dette uden at gøre siden mindre brugervenlig. I mellemtiden vil vi anbefale at folk ikke bruger links fra artikler på engelsk eller fra sider med et emne, der ikke har noget med Vendsyssel at gøre.


Vi sletter disse falske artikler når vi ser dem og blokkere brugeren der har skrevet dem, men der kan godt gå lidt tid inden det sker. Hvis vi ved en fejl kommer til at slette en rigtig artikel og blokkere brugeren, så bare send en mail til ls@vhm.dk. Så fjerner vi blokeringen og genskaber artiklen.
Nye Artikler Mest læste artikler