Personlige værktøjer

Forside

Fra WikiVendsyssel

Skift til: Navigation, Søgning
Rubjerg Knude fyr 1994, foto: Hunderup Luftfoto

WikiVendsyssel er et brugerdrevet digitalt opslagsværk efter wikipedia princippet, hvor brugerne skriver artikler om forskellige emner fra Vendsyssel. Således at vi sammen efterhånden kan få opbygget et digitalt leksikon om Vendsyssel.

Så hvis man har skrevet nogle artikler eller lignende om Vendsyssel, skal man være velkommen til at lægge dem ind her. Ligeledes er man selvfølgelig også velkommen til at skrive nye artikler samt rette i de eksisterende artikler.

Hvis man får brug for hjælp er der lavet nogle skrivevejledninger til, hvordan man rent praktisk arbejder med artiklerne, og der er oprettet en Facebook gruppe, hvor det også er muligt at spørge om hjælp.

Der er pt. 405 artikler i WikiVendsyssel som I kan finde enten ved hjælp af fritekstsøgning i søgefeltet øverst til højre, Her skriver man et ord eksempelvis Jernbanegade, så kommer der først en liste over artikler, hvor det pågældende ord er en del af titlen, og derefter en liste artikler, hvor det pågældende findes i.Så hvis man skriver Jernbanegade, så kommer der først en liste med artikler, hvor jernbanegade er i titlen, det kunne være Jernbanegade, Hjørring, eller Jernbanegade 1. Derefter kommer der en liste over artikler, hvor ordet jernbanegade indgår i.

En anden metode til at finde artikler på er ved at klikke på Artikler i navigations menuen, så kommer der en side med to felter, hvor der står:"Vis sider fra og med:", her skriver man de begyndelses bogstaver man vil se artikler med, eksempelvis, kan man skrive A i det første felt og H i det andet, hvis man så trykker på vis-feltet, så kommer der en alfabetisk oversigt med samtlige artikler i WikiVendsyssel. Der begynder med Bogstaverne A til og med H. Da der er en grænse på hvor mange artikler systemet kan vise af gangen, er det ikke muligt at få en alfabetisk oversigt fra A til Å, men prøv jer frem og hvis der er nogen problemer med at lede efter artikler, så kan I skrive til den tekniske administrator, ved at klikke på her

Derudover kan man også søge efter artikler ved hjælp af kategorisøgning. Dette gøres ved at klikke på kategorier under menuen navigation til venstre eller ved at klikke på det her link Kategorier.


Nye Artikler Mest læste artikler