Personlige værktøjer

Forside

Fra WikiVendsyssel

Skift til: Navigation, Søgning
Rubjerg Knude fyr 1994, foto: Hunderup Luftfoto

WikiVendsyssel er et brugerdrevet digitalt opslagsværk efter wikipedia princippet, hvor brugerne skriver artikler om forskellige emner fra Vendsyssel. Således at vi sammen efterhånden kan få opbygget et digitalt leksikon om Vendsyssel.

Så hvis man har skrevet nogle artikler eller lignende om Vendsyssel, skal man være velkommen til at ligge dem ind her. Ligeledes er man selvfølgelig også velkommen til at skrive nye artikler samt rette i de eksisterende artikler.

Hvis man for brug for hjælp er der lavet nogle skrivevejledninger til, hvordan man rent praktisk arbejder med artiklerne, og der er oprettet en Facebook gruppe, hvor det også er muligt at spørge om hjælp. Derudover vil der i forbindelse med Lørdagsåbent på historisk arkiv i Hjørring være mulighed for at høre mere om WikiVendsyssel og stille spørgsmål, den næste Lørdagsåbent er lørdag den 7. september fra 10 - 15

Der er pt. 405 artikler i WikiVendsyssel som I kan finde enten ved hjælp af søgefeltet øverst til højre, eller ved at klikke på Artikler, så vil der komme en alfabetisk oversigt og samtlige artikler i WikiVendsyssel. Derudover kan man også søge efter artikler ved hjælp af kategorisøgning. Dette gøres ved at klikke på kategorier under menuen navigation til vestre eller ved at klikke på det her link Kategorier.