Personlige værktøjer

Forside

Fra WikiVendsyssel

Skift til: Navigation, Søgning

WikiVendsyssel

Rubjerg Knude fyr 1994, foto: Hunderup Luftfoto

WikiVendsyssel er et brugerdrevet digitalt opslagsværk efter wikipedia princippet, hvor brugerne skriver artikler om forskellige emner fra Vendsyssel. Således at vi sammen efterhånden kan få opbygget et digitalt leksikon om Vendsyssel.

WikiVendsyssel er stadig under opbygning, så der vil ske en række forandringer med hensyn til farver, opsætning og funktioner. Men ellers er siden klar til brug og der er pt. 405 artikler i WikiVendsyssel som I kan finde enten ved hjælp af søgefeltet til venstre eller ved hjælp af kategorisøgning. Dette gøres ved at klikke på kategorier under menuen navigation til vestre eller ved at klikke på det her link Kategorier.

Hvis man skulle få lyst til at skrive artikler eller rette i eksisterende artikler, men er lidt i tvivl om, hvordan man griber det an, så er der lavet nogle skrivevejledninger til, hvordan man rent praktisk skriver artikler.

Derudover er der lavet en Facebook gruppe, hvor man kan stille spørgsmål og snakke om artikler.

Gå på opdagelse i WikiVendsyssel og tilføj den til jeres foretrukne hjemmesider, så I kan følge med i udviklingen herinde.

Ris, ros og forslag til opbygningen kan sendes til ls@vhm.dk